Tornen els Vermuts Jamaicans al pati de MuchaMasia

Tornen els Vermuts Jamaicans al pati de MuchaMasia Hostel Rural-Urbà de la mà de Juanska selector amb la seva maleta plena d’Ska 60’s en 7”. Vine a fer uns dancings i unes RedStripes ben fredes a MuchaMasia!!

Juanska selector

El tercer dissabte de cada mes, de 12h a 15h gaudirem d’un vermut al pur estil jamaicà, a ritme de ska, rocksteady & reggae.

Red Stripe la birra Jamaicana

Convidats de Luxe als Vermuts Jamaicans

El proper 19 de març de 12h a 15h als Vermuts Jamaicans de Mucha Masia comptarem amb uns convidats de Luxe.

Company i Giuseppe Tangana formem Wake Up Jamaica, un projecte que va començar a finals de 2018 per la nostra passió pels oldies jamaicans. Tots dos ja teníem una petita col·lecció de singles i coincidíem en què calia un relleu a l’escena reggae de Barcelona.

wake up jamaica
Company i Giuseppe Tangana ( Wake up Jamaica!)

Vam entrar a sac i durant el primer any vam iniciar els clubs Wake Up Sidecar (al bar del Sidecar) i el Rudies Don’t Fear a la recentment desapareguda New Underground, a més de fer-nos càrrec de l’Skanking LaGorda a la també desapareguda LaGorda Beer Factory.Des que vam començar hem punxat a Madrid, Vinaròs o València, i hem tingut la oportunitat de punxar a sales com Upload o Estraperlo i les festes majors de Poblenou i de Manresa.

També hem tingut el plaer de compartir sessions amb grans dj’s i amics com ara l’Ivan Thorpedo, en Fonki Cheff, en Marc Argemí o els amics de Mango Wood i Ska Mag, entre molts d’altres.Les nostres maletes sempre van carregades d’early reggae, rocksteady i ska amb la intenció de donar a conèixer els ritmes jamaicans que tant ens apassionen i fer que el públic balli i gaudeixi amb ells.

El que ens motiva a seguir és veure tot el suport que hem rebut fins ara i les cares de felicitat a la cara de la gent cada vegada que estem punxant.

wake up jamaica selectors
Wake up Jamaica! selectors

Nou cartell, nou homenatge

De ben segur que algú de vosaltres ha reconegut o li ha fet una mica de soroll el cartell d’aquesta nova edició dels Vermuts Jamaicans a Mucha Masia.

En aquesta ocasió el cartell està basat en un recopilatori gravat a Kingston el 1965 i produit per Coxsone Dodd, amb himnes de The Skatalites o The Wailers com Guns of Navarone, Love and afection, entre d’altres.

Vermuts Jamaicanas anteriors

JuanSka Selector
JuanSka Selector
Aggrodancers
Aggrodancers, el passat 19 de febrer als Vermuts Jamaicans de MuchaMasia

El 19 de febrer de 12h a 15h comença aquest nou cicle de Vermuts Jamaicans amb uns convidats de Luxe, els Aggrodancers, la unió de dos melòmans i veterans col·leccionistes de vinils.

Integrants de col·lectius relacionats amb la música jamaicana com ara Ganjanights, programa de Ràdio Montblanc Connexió Skokiaan, fanzines, etc. volen transmitir la seva passió pels sons més clàssics  jamaicans (early reggae, rocksteady, ska) amb sessions vermuteres plenes de TNT! Vine a fer uns dancings i unes RedStripes ben fredes a MuchaMasia!!

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es vermuts-jamaicans-17_02-1024x1024.jpg
Aggrodancers
Aggrodancers
Aggrodancers

Els cartells d’enguany, un homenatge als discos clàssics Jamaicans

De ben segur que algú de vosaltres ha reconegut o li ha fet una mica de soroll el cartell d’aquesta nova edició dels Vermuts Jamaicans a Mucha Masia.

Doncs sí!! Hem volgut fer un homenatge a discos Jamaicans mitics com ‘Pain in my Belly”. On surten cançons del legendaris The Skatalites, The Maytals, The Ska Busters, Eric Morris, T.McCook, Don Drummond, Prince Buster…

Esteu atents que aviat actualitzarem aquesta pàgina amb els convidats del mes d’abril!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *